Bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam

Bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam

SzPk-00057-15-20 0 06 1
Bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: Egyéb szakmai képzés
Engedélyszám: E-000526/2014/B026

Háztartásunkban, kertünkben rengeteg zöldhulladék keletkezik. Ezeket legjobb, ha helyben kezeljük – attól függetlenül, hogy hol lakunk -, így nem kell a kukába tömni, elégetni, vagy elszállíttatni ezt a típusú hulladékot. Egy kis elszántsággal könnyedén tudjuk komposztálni ezeket, azaz termőfölddé alakítjuk a különböző szerves anyagokat. De mit is lehet komposztálni: zöldségek, szárak, levelek, olajos magvak, csonthéjak, kávé, tea, fűszer- és gyógynövények, tojáshéj, vágott virágok, szobanövények, festetlen-, fehérítetlen natúr papír, lomb, levágott fű, gally, növénynyesedék, faforgács, szalma, faapríték, fahamu.

Egyik legfontosabb megújuló energiaforrásunk a termőtalaj, hiszen az élővilág jelentős részének, közte az embernek is a tápanyagokban gazdag termőföld biztosítja az életben maradását. A Bio-  és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam segítséget kíván nyújtani a természetben zajló folyamatok megértéséhez, a talajok újraélesztésének és a zöld-javakkal való ésszerű gazdálkodásnak a megtanulásához.

Ha mindezek érdeklik és még nincs szakmája, befejezett iskolai végzettsége, a Képzés segíteni fog tervei megvalósításában.A tanfolyam sikeres elvégzése után tudni fogja, hogy mit, hogyan és hol komposztáljon. Elméleti és gyakorlati bemutatókon, tanfolyamunkon a komposztforgatást, ágaprítást, a különféle komposztfajtákat, eszközök használatát is megtanulhatja.

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Mezőgazdasági szakmacsoport, Bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Bio – és zöldhulladék hasznosítás, komposztálás tanfolyam OKJ Képzés