Elektromos halászgép kezelője tanfolyam

Elektromos halászgép kezelője tanfolyam

OKJ száma: 31 624 01
Elektromos halászgép kezelője tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A091

Elektromos halászgép előkészítése, beüzemelése és üzemeltetése, a kifogott hal kezelése nem gyerekjáték illetve egyáltalán nem könnyű. Ha szeretne ezzel tevékenykedni illetve ebben dolgozni, akkor ajánljuk figyelmébe ezt a szakmát.

Válassza ezt a képzést, ha ebben látja a jövőjének megalapozását. Az Elektromos halászgép kezelője OKJ képzéssel megfelelő, változatos munkát végezhet, saját vállalkozást indíthat, anyagi biztonságot tud magának és családjának biztosítani, esetlegesen külföldön is munkát tud vállalni. A Képzés elvégzése után képes lesz tevékenységét alkalmazottként, esetleg vállalkozói alapismeretek birtokában önállóan végezni. Képes lesz rugalmasan alkalmazkodni a változó piaci körülményekhez. Tudatosan tudja majd alkalmazni a szakmára vonatkozó munka-, tűz- és környezetvédelmi, valamint higiéniai előírásokat. Az elektromos halászgépet környezetkímélő módon, az előírások szerint tudja majd használni.

Ha még tovább akarja fejleszteni tudását, nálunk azt is megteheti. Elvégezheti a képzésre ráépülő Halász, Haltenyésztő, Horgásztókezelő, Horgászmester, Ivadéknevelő (halászati) szakmai tanfolyam valamelyikét kedvezményesen.

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Mezőgazdasági szakmacsoport, Elektromos halászgép kezelője tanfolyam OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Elektromos halászgép kezelője tanfolyam OKJ Képzés