Előregisztráció az Élelmezésvezető OKJ tanfolyamra

Élelmezésvezető OKJ képzés indul 2016 őszén! Regisztráljon előre!

OKJ szám: 52 811 01

A tanfolyamot 8 hónap alatt elvégezheti melynek költsége 200 000-.Ft., mely tartalmazza a vizsgadíjat ( 40500.-Ft.). Részletfizetési lehetőséget biztosítunk!

Cél az OKJ végzettség megszerzése a tanfolyam elvégzése után, a 2016. évi (őszi) változások kapcsán, mely ezt lehetővé teszi és államilag elismert szakmai képzettséget tanúsító OKJ bizonyítványt, szakmai végzettséget szerezhet megfelelve az EMMI rendeletnek is, mely alapján csak szakképzett élelmezésvezető dolgozhat ebben a munkakörben.

A közétkeztetésben, vendéglátásban ellátásban részesülő (gyermeket, fiatalok, idős emberek, stb.) különböző csoportok táplálkozásának megszervezése fontos feladattá vált. A változó diétáknak, egészséges táplálkozásnak egyre nagyobb szerepe van. Az élelmezésben, vendéglátásban jogszabályok szorítják korlátok közé a felhasználható allergéneket. Szükség van jól képzett szakemberekre. Szakácsok, diabetikusok eddig is részt vettek ebben a munkában, most ők is kiegészíthetik tudásukat, ismereteiket és egy új szakmát sajátíthatnak el. Várjuk a már élelmezésvezetőként dolgozókat is, segítve őket az elismert szakmai végzettség megszerzésében.

A képzés megkezdéséhez szükséges feltételek:

  • Iskolai előképzettség: érettségi
  • Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Ha nem szeretne lemaradni az Élelmezésvezető tanfolyamunkról, érdeklődjön MOST, regisztráljon előre kötelezettségmentesen!
Élelmezésvezető OKJ tanfolyam indul szeptemberben!