Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető tanfolyam

Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető tanfolyam

OKJ száma: 54 481 03
Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014 /A122

Mindenképpen olyanoknak való az infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető képzés, akik szeretik a számítógépeket, értenek is hozzájuk, ugyanakkor műszaki érzékkel is rendelkeznek. A munka nagyfokú koncentrációt igényel, ezért akkor válassza ezt a szakmát, ha kellően precíz  és oda tud figyelni a feladatokra.
Ami a legfontosabb: egy belátható, tervezhető előmenetelt biztosító, kihívásokkal teli életpályát választhat. Ezzel a szakmával nem lesz nehéz munkát találnia. A számítógépek és az internet ma már olyannyira meghatározzák az emberek életét, hogy elképzelhetetlen nélkülük létezni, ezért mindig szükség lesz olyan szakemberekre, akik jól értenek az informatikához, és rájuk lehet bízni a hálózatok karbantartását, üzemeltetését és a velük kapcsolatos feladatok ellátását. Az informatikai területen a fizetések hagyományosan jók, ezért egész biztosan elégedett lesz a bérrel, ugyanez érvényes külföldön is, ahol szintén könnyen elhelyezkedhet, bár nyelvtudás nem árt.

Az OKJ-s Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető tanfolyam elvégzése után hálózati technikusként is elhelyezkedhetsz, de akár önálló vállalkozást is alapíthatsz. A Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető hiányszakmának számít ma Magyarországon, így az OKJ-s Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető tanfolyam elvégzése után nem hamar talál munkahelyet, munkát.

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Informatika szakmacsoport,  Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető tanfolyam OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Infokommunikációs hálózatépítő és üzemeltető tanfolyam OKJ Képzés