Munkaruha- és védőruha készítőtanfolyam

Munkaruha- és védőruha készítő tanfolyam


OKJ száma: 35 542 01
Munkaruha- és védőruha készítő tanfolyamunkra jelentkezzen most!

Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő

Engedélyszám: E-000526/2014/A056


A munkahelyi feladatok elvégzésének biztonsága elemi érdek! Kockázatmentessége a ruházaton is múlhat. A munkaruha készítés ruházati termékeire nagyfokú megbízhatóság, takarékos ár, hosszú élettartam, kellemes viselet jellemző. Érdeklik a különböző szabásminták és textíliák? Szabadidejében szeret szabni-varrni? Változtassa hobbiját karrierré!

Ha úgy érzi szívesen dolgozna a szakmában, jelentkezzen Munkaruha- és védőruha készítő OKJ tanfolyamunkra! Kiváló szakemberek irányításával ismerkedhet meg a szabás-varrás fortélyaival, megtanulhatja a munkaruha készítés rejtelmeit. Felkészült szakmai oktatóink keze alatt sajátíthatja el egy versenyképes szakma rejtelmeit. Trénereink tudásuk legjavát adják át. Olyan ismereteket és rutint szerezhet, mellyel könnyen és zökkenőmentesen tud majd elhelyezkedni. Szakmája legyen hivatás!

A Munkaruha- és védőruha készítő szakember munkája során, különböző területeken kötelezően előírt, külső igénybevételek ellen, védőruházati termékek teljes gyártási folyamatát készíti elő. Feladata a munka- és védőruházati termékek modell-leírása és modellrajza alapján szabásminták szerkesztése. Ismeri az alapanyagok és felhasznált kellékek tulajdonságait, jellemzőit. Szakszerűen használja a gyártástechnológia során alkalmazott eszközöket, gépeket, berendezéseket. Női és férfi munka- és védőruházati termékeket; köpenyt, kötényt, nadrágot, kabátot, overált; és egyéb különlegesen igénybe vett (por-, hő-, vegyszer-, vízálló) munkaruhát készít. Javít (hasítékot, záródásokat, varrást), foltoz, méretre igazít (bővít, szűkít, kitold, rövidít).

 

 

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.

1066 Budapest, Teréz körút 12.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

Telefonszám: +36 (37) 301-649

Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

 

Könnyűipar szakmacsoport,  Munkaruha- és védőruha készítőtanfolyam OKJ Képzés

 

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés

Olcsó Munkaruha- és védőruha készítő tanfolyam OKJ Képzés