Raktáros tanfolyam

Raktáros tanfolyam

OKJ száma: 31 341 04
Raktáros tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A008

Ha érdekli olyan felelősségteljes munka, ahol fontos az, hogy jó helyen legyen az adott áru kellő mennyiségben, illetve a költségmegtakarításoknak megfelelően, akkor jelentkezzen Raktáros OKJ képzésünkre.
 Raktárosként rendkívül fontos munkát végezhet, hiszen gondoskodik az áru megfelelő, gazdaságos elhelyezéséről és áthelyezéséről, ezáltal jelentősen hozzájárul a vállalat zavartalan működéséhez. A termelési és nagykereskedelmi raktáros feladata, a raktár működésével kapcsolatos tevékenységek lebonyolítása.

A tanfolyam elvégzése után képes az áru be- és kitárolásához szükséges adminisztrációs feladatokat elvégezni,kezelni és ellenőrizni az árut, vezetni a raktári nyilvántartásokat, ellenőrizni a berendezések és informatikai eszközök működőképességét, előkészíteni és elvégezni az áru összeállítást, előkészíteni az árukiszállítást.
A Raktáros OKJ képzés sikeres elvégzése után elhelyezkedhet szolgáltatóknál, vállalkozásoknál, gyáraknál, üzemeknél, intézményeknél, ahol a folyamatos üzemvitel érdekében raktározási feladatokat lát el, valamint önálló vállalkozóként is tud dolgozni.

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Kereskedelem-marketing, üzleti adminisztráció szakmacsoport, Raktáros tanfolyam OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Raktáros tanfolyam OKJ Képzés