Textilipari technikus tanfolyam

 

Textilipari technikus tanfolyam

 OKJ száma: 54 542 03
Textilipari technikus tanfolyamunkra jelentkezzen most!

Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő

Engedélyszám: E-000526/2014/A044

 

A civilizációt minidig követte az öltözködés változása fejlődése. Megfigyelhető, hogy az egyes korokban az építészet és a viselet öltözékek logikus formamotívum és színkapcsolatban voltak egymással. Ez megjelent a textíliában, a ruházat és a kiegészítők termelési, gyártási módszerek megújulásában egyaránt. Napjainkban ez már lényegesen megváltozott. „Ma már az utcakép jobban meghatározza a divatot, mint a divat az utcaképet. Ha szakmailag megalapozott választ keres erre, akkor ezt a képzést ajánljuk Önnek.

 

Ha az Ön fő területe a textilgyártás, akkor egy igazán hasznos képzést kínálunk. A textilipar (fonó-, szövő-, kötőipar) területén mérnöki végzettséget nem igénylő irányítói, fejlesztői feladatokat lát el: részt vesz az új textília fejlesztésében, ehhez technológiai utasítást, műveleti sorrendet állít össze, munkafolyamatot szervez. Meghatározza a szükséges gép- és eszközigényt és felügyeli a gyártás folyamatát. Nem kell diploma egy jó munkahelyhez, lehet középvezető egy jól megválasztott technikusi képzéssel is!

 

Textilipari technikus a textilipar területén tevékenykedik. Részt vesz a termelés előkészítésében, gyártmánytervezésben, fejlesztésben. Elősegíti, biztosítja a termelés zavartalan menetét, termelésszervezési, irányítási feladatokat lát el.

 

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

 

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.

1066 Budapest, Teréz körút 12.

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30

Telefonszám: +36 (37) 301-649

Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

 

Könnyűipar szakmacsoport, Textilipari technikus tanfolyam OKJ Képzés

 

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés

Olcsó Textilipari technikus tanfolyam OKJ Képzés