Távközlési technikus OKJ Képzés

Távközlési technikus tanfolyam

OKJ száma: 54 523 05
Távközlési technikus tanfolyamunkra jelentkezzen most!
Tanfolyam típusa: OKJ-s szakképesítő
Engedélyszám: E-000526/2014/A048

Ha szakmailag megalapozott választ keres arra, hogy mitől szól a rádió, hogyan tud távoli földrészen élőkkel beszélgetni, mi van az adótornyok belsejében, akkor ezt a képzést ajánljuk Önnek.

A technika rohamos fejlődésének köszönhetően minden szervezetnél szükség van egy olyan emberre, aki profiként foglalkozik a távközlési hálózatokkal, hiszen ezek adják az alapot a külsős, valamint a belsős kapcsolattartáshoz is. A távközlési technikus keresett szakember, az azonban nem mindegy, hogy csak egy papírja van, vagy valódi, használható tudás is rejtőzik-e mögötte. Ha az Ön célja a megbízható, széleskörű tudás elsajátítása, akkor válassza a Távközlési technikus képzésünket.

Távközlési technikus távközlési hálózatokat létesít, tesztprogramokat futtat, archivált adatokat visszatölt, távfelügyeletet ellát, a berendezés műszaki jellemzőit méri.

A gyakorlatorientált oktatásnak köszönhetően a tanfolyam sikeres befejezése után képes lesz távközlési rendszereket kezelni és üzemeltetni. Részt tud venni a távközlési beruházásokban, a berendezések installálásában, a hálózat kiépítésében. Üzemeltetni tudja a rendszerben lévő eszközöket és berendezéseket, hibát kezel, javít. Képes lesz kapcsolatot teremteni az adatátviteli rendszerek, a hang és beszédátviteli rendszerek, valamint a műsorszórás területei között, és kezelni a vezetékes és a vezeték nélküli hálózati megoldásokat.

Amennyiben kérdése merül fel, úgy munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére!

“IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft.
1066 Budapest, Teréz körút 12.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek: 8:00-16:30
Telefonszám: +36 (37) 301-649
Felnőttképzési tevékenységet igazoló engedélyszám: E-000526/2014

Elektrotechnika-elektronika szakmacsoport, Távközlési technikus OKJ Képzés

“IOSZIA” – For the People… – Felnőttképzés
Olcsó Távközlési technikus OKJ Képzés